Om os

Jord Teknik A/S er et uafhængigt rådgivende ingeniørfirma, der har specialiseret sig i udførelse af jordbundsundersøgelser samt miljøundersøgelser indenfor bygge- og anlægssektoren. Firmaet er etableret tilbage i 1970 og beskæftiger i dag 9 medarbejdere. Medarbejderstaben består af uddannede ingeniører, geologer, boreteknikere samt andet laboratorie- og kontorpersonel.

Gennem de år virksomheden har eksisteret, er der gennemført over 20.000 undersøgelser af byggegrunde. Firmaets operationsområde er primært Sjælland, Lolland og Falster, Bornholm samt den sydlige del af Sverige.

Hvorfor vælge Jord Teknik A/S ?

Hos Jord Teknik A/S får du et kvalitetsprodukt til den rigtige pris.

Ejerforhold

Jord Teknik A/S’ er stiftet i 1970 af Civilingeniør Knud Sand Jensen, der visionært forudså behovet for geoteknisk rådgivning i forbindelse med projektering og udførelse af byggeopgaver.

Ingeniør Bo Bielefeldt kom til virksomheden i 1980 direkte fra Ingeniørskolen og indgik fra 1983 i ejerskabet. Pr. 1. januar 2016 har Bo Bielefeldt valgt at overdrage firmaet til JORD•MILJØ A/S i forbindelse med et generationsskifte.

Mission

Jord Teknik A/S’ primære mission er at forblive en af de førende private virksomheder indenfor den geotekniske branche.

Virksomhedens fornemste opgave er på professionel vis at yde vore kunder kompetent rådgivning og udføre geotekniske undersøgelser af høj kvalitet til konkurrencemæssige priser. Betingelsen for dette er en dygtig/erfaren og serviceminded medarbejderstab og investeringsvillighed i den nyeste teknologi på området.

Bliv ringet op

Få et gratis og uforpligtende tilbud
Få svar på dine spørgsmål
Få råd og vejledning

Eller bliv ringet op for noget helt andet!

Udfyld hurtigt og nemt formularen og vi ringer dig op hurtigst muligt.